Za bivše voditelje

Čas tabora se bliža, zato vam sporočamo nekaj informacij, ki vam bodo v pomoč ob prihodu na tabor in pri vključevanju v program.

Na tabor vas je prijavljenih kar 155 bivših voditeljev in 105 otrok, česam smo zelo veseli, pomeni pa, da se bo treba v času vašega bivanja dobro organizirati, zato vas prosimo, da si preberete in upoštevate naslednje napotke.

Navodila za  bivše voditelje

Kot smo obljubili v zadnjih informacijah, vam sedaj pošiljamo še navodila za prijave na delavnice v okviru Skavtskega sejma, ki bo potekal v petek dopoldne (med 9.00 in 12.30). Prijave so možne do torka, 7. 8. 2012. Še enkrat poudarjamo, da lahko ves čas programa izkoristite možnost organiziranega otroškega varstva.

Predprijave na delavnice v okviru skavtskega sejma so odprte samo za bivše voditelje. Vpisujte se samo v bela polja k zaporednim številkam z imenom in priimkom. Ker je prijavnica odprta za vse, vas prosimo, da drugih imen nikakor ne brišete. V predprijavi je za posamezni termin delavnice na voljo največ 5 mest. Če so posamezni termini že zasedeni, se vpišete k drugemu terminu ali delavnici.

Prosimo vas, da se na tej povezavi vpišete v tabelo. Udeležite pa se lahko:

  • ene 180-minutne delavnice (vpišete se samo enkrat)
  • dveh 90-minutnih delavnic (vpišete se dvakrat v različnih terminih)
  • ali štirih 40-minutnih delavnic (vpišete se štirikrat v različnih terminih).

Obstajajo pa tudi odprte delavnice (po sistemu “prideš mimo”), ki se jih lahko udeležite v vmesnem času, če bi kateri krog delavnic izpustili. Če bodo katere delavnice zaprtega tipa ob vašem prihodu še proste, bo seveda možna tudi naknadna direktna prijava (“na licu mesta”).
Hkrati izkoriščamo priložnost, da vas opomnimo, da je prijava na tabor veljavna ob poravnani tabornini. Če še niste poravnali obveznosti za tabor, vas prosimo, da to storite najkasneje do ponedeljka, 6. 8. 2012. Prispevek 15 EUR lahko poravnate z nakazilom na TRR ZSKSS 0214 0001 1096 119 (sklic: 810, namen: prispevek Ogenj v meni) ali z gotovino v času uradnih ur Združenja (pon–pet 10.00–13.00). Za otroke je udeležba brezplačna.

Se vidimo na taboru!